Restauracje, kawiarenki ... Najlepsza kawa jest w CO !
Szukam dla swojej córki eleganckiej restauracji na urządzenie wesela. Będzie mnóstwo przyjezdnych gości, więc dobrze by było aby w pobliżu restauracji był porządny hotel. Proszę o porady.
Też się zadziwiłam takim pytanie na forum onkologicznym.
Ale z drugiej strony jest to w Hyde Park, to właściwie czemu nie... Nie tylko rakiem żyje człowiek.
Choć jednak lepiej takich informacji szukać na innych forach.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
ja tez uważam ze w dziale Hyde Park temat jest w porządku.......ale
dla osób które tu piszą o sobie, swoich bliskich (chorych), każdy temat może być odskocznią od codzienności z chorobą.
dział: polecamy książki, dowcipy, przepisy kulinarne itp. to jest oki, ale specjalnie się logować na forum onkologicznym by zapytać o sale na wesele to już chyba coś nie tak.
e tam... twarde dowody zebrała asia19.
Czułem że to troll, ale dowodów nie miałem. Zresztą... uważam, że w przypadku samego podejrzenia o trolling, należy podejrzanego postawić przed sądem, przeprowadzić uczciwy, stalinowski proces - żeby wykluczyć pomyłkę, i niezwłocznie po procesie rozstrzelać. Znaczy dać bana... Miło oczywiście przed wykonaniem wyroku zrobić z trolla idiotę Każdy moderator bez wahania powinien przyjmować rolę sędziego, prokuratora i kata. Nasi kochani moderatorzy mają troszkę moim zdaniem zbyt miękkie serduszka. Widać nasiąkli ideami zgniłego zachodniego humanizmu... Ale zawsze mogą liczyć na pomoc kilku stachanowskich przodowników forumowej roboty...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Co do moderatorów, to dzięki nim to forum, to nie drugi onet, interia itp. (mam na myśli fora na popularnych portalach).
Tu moderatorzy trzymają rękę na pulsie. I dzięki im za to. I na forum jest porządek w ogóle.
Moderatorzy
ukłony dla Asi19
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
rozumiem że zalogowała się dwa tygodnie temu (to chyba bez różnicy), ale post jest tylko jeden dotyczący sali weselnej.
jak widać więcej się już nie odezwie...
Czasem mam ochotę wybrać się do jakiejś restauracji w Warszawie na kawę. To nie musi być duża kawiarnia, wystarczy cos małego, ważne by atmosfera była miła, a kawa smaczna. Co polecacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum