Powiedzcie Dziewczeta Moje Kochane co dolkadnie chcecie a ja sprawdze w pracy - zajmuje sie tym kazdego dnia to cos wylukam w tej mojej bazie danych Chyba, ze Wy juz cos macie na mysli
Ja od ponad trzech latach jestem (prawie, że) wyłączona z życia towarzyskiego. Kiedyś z koleżanką chodziłyśmy do Pana Michała (na Starówce). Ostatnio koleżanka mnie ciąga po Zapiecku. I tyle znam. Oczywiście znam Coffee Heaven, ale tam nie ma nic mocniejszego.
Jeszcze znam takie cóś co się chyba teraz nazywa Bordo na Chmielnej (naprzeciwko Kina Atlantyk).
Bo ja to taka mało obyta
[ Dodano: 2012-02-23, 20:15 ]
To w takim razie, jeśli znacie coś lepszego. Iwonka sprawdzi, i może się jutro ugadamy co to miejsca?
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
u Pana Michała na starówce najwspanialsza szarlotka z lodami bita śmietaną i polewą czekoladową - cóż z tego że milion kalorii ale pycha. też tam chadzałam często.
bordo tez bardzo fajne miejsce z dobrym jedzonkiem.
czekamy na Iwkę, co wymyśli. w końcu mamy jeszcze tydzień na uzgodnienia.
w terminie zjazdu u Gazdy mam wyjazd integracyjny z pracy i panieńskie psiapsiółki, więc innym razem.
U Pana Michała na Starówce znam tylko grzane winko . Nie wiem czy jeszcze jest teraz. Ale szarlotkę też chętnie spróbuję.
Iwonko, ja tylko proszę bez egzotyki i cudów na kiju .
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dziewczynki , wiec dzis nie sprawdzilam , bo na kompie gdzie mam rozne bazy danych , byla prezentacja i nie mialam dostepu a ja dzis zdezertowalam z pracy , bo juz nie wytrzymalam , wiec musicie poczekac, moze jutro uda mi sie do pracy podjechac to zabiore kompa i sprawdze w domku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum