Jesteś niepoprawny politycznie. Płeć sam/a sobie wybierze, jak dorośnie...
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
jeśli będzie chłopiec - owszem! podoba mi się :-). Bo pojedzie w Beskid Niski do moich przyjaciół, rozsiewać geny (znaczy się trafi do męskiego raju - będzie żyć po to, by bzykać). Jak dziewczynka, to zostanie u mnie... urodzi koźlątko i będzie dawać mleczko...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
jeśli będzie chłopiec - owszem! podoba mi się :-). Bo pojedzie w Beskid Niski do moich przyjaciół, rozsiewać geny (znaczy się trafi do męskiego raju - będzie żyć po to, by bzykać).
Hej, hej. Spedzilam wlasnie 10 absolutnie rozkosznych dni u Gazdy, w pensjoncie Zosia. Cisza, spokoj, piekne widoki. Mozna spacerowac, zwiedzac albo zwyczajnie byczyc sie na lezaku za domem w pieknych okolicznosciach przyrody... Oraz nasiakac optymizmem i entuzjazmem Gazdy. Juz po paru dniach wraca sen, poczucie rownowagi i proporcji oraz chec do zycia... A kozka Tosia przesliczna i energiczna! Obojgu Gazdostwu wielkie dzieki!!!
No i wiemy, kto został WOLONTARIUSZEM ROKU powiatu nowosądeckiego.
Artur Niemczyk z żegiestowskiej Łopaty Polskiej!!!
Za działalność w ramach na Małopolskiej Fundacji Przyjaźni Polsko - Ukraińsko - Słowackiej „Braterstwo” w Krynicy Zdroju.
Szacunek Arturek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum