Tak, to jestem ja, mam wątek dotyczący raka drobnokomorkowego płuc oraz raka trzustki, na którego chorował mąż. Bardzo dziękuję za linki.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-10-03, 13:12 ] Proszę nie zakładać kolejnych tematów tylko pisać w wątku, który już założyłaś i dot. tej samej chorej. Posty scalone.
Dzisiaj rano moja koleżanka Anka przegrała walkę z rakiem drobnokomorkowym . Śmierć uwolniła ją od cierpienia zadanego przez chorobę . Niech śpi w spokoju.
Serdecznie dziękuję. Anka dzielnie walczyła, na święta wielkanocne piekła placki, choć było jej już ciężko, ale nikogo nie dopuszczała do pomocy. Nie mogła przyjmować pokarmów, zrobiono zabieg dożywiania jelitowego 13 kwietnia. Wróciła do domu 19 kwietnia już na morfinie, bardzo zmieniona, cierpiąca. Wieczorem przed śmiercią zażyczyła sobie chleb z kiszonym ogórkiem. Zmarła rano. Walczyła z chorobą 2 lata. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wyrazy współczucia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum