Ty moj ( Aga , tak dobrze widzisz MOJ :d - ja nadal mam kalarepe i nadal ja moge uzyc )
Iwuś a możesz rozwinąć ostatnie zdanie ?
No dobra Iwuś uwielbiam Ciebie i dlatego też po wielu przemyśleniach stwierdzam, że pójdę z Tobą na ugodę
Romek - Nasz (znaczy się mój i Twój żeby nie było niedomówień Panie ) Iwuś co Ty na to ? (wybaczcie moje inne forumowe koleżanki, Was też uwielbiam ale dla własnego bezpieczeństwa chwilowo )
Myślę, że Romek nie będzie miał nic przeciwko Prawda Romku
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Aga :P
Dziewczeta.. ja lubie sie dzielic ale niestety Romek jest tylko jeden i jest Moj :D
Zreszta my sie juz dzis z Romeczkiem na "spanie " umawilalismy" wiec , coz moge Wam Dziewczeta powiedziec .. chyba tak jak dzis Niemcom .. pa pa :D
Tak wiec reasumujac, wiem ze teraz psychologow bedzie wiecej potrzebnych , bo tu zalamania nerwowe beda , ale musicie sie pogodzic , dzis moj spiskowy plan wzial w gore i tak o to Romek mianowany zostal Moim :D
I prosze o cisze nie klocicmy sie , juz postanowiono :D
Czytając to co zostało powiedziane powyżej powinienem czuć się jeśli nie dumny i szczęśliwy... to co najmniej wystraszony taką jawnością uczuć i odczuć... co będzie jak się żona dowie...
Ale jakoś nie jestem ani dumny, ani wystraszony... no może smutny, tak jak ten staruszek oglądający przechodzące obok niego w parku dziewczęta i wzdychający: Panie zabrałeś możliwości, zabierz i chęci...
A z drugiej strony, świadomość, że jesteście ze mną, że gotowe jesteście dzielić się i wspólnie wspomagać mnie daje mi ogromną siłę i motywację, o satysfakcji nawet nie wspominam...
Postaram się jak słynna góralka, być dla Was tak długo... że zdążymy....
Oj nie klocic mi sie tu prosze Sluchajcie sie wyzszego
No i dajcie mi sie tu skupic, nie moge siedziec i pilnowac cala noc internetu i Romka ( wystarczy ze siedzialam i pilnowalam wczoraj bramki Wlochow ) bo ja tu tworze niespodzianke dla Romka
Ale cicho sza, nie mowcie nic Romkowi o tej niespodziance
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum