Tak, t prawda, żona mnie potrzebuje. Sama być nie może. Jest z nią źle.
[ Dodano: 2012-04-04, 17:35 ]
Teraz dostała pokój tylko dla siebie. Wcześniej leżała w pokoju dwuosobowym ale była sama. Dzisiaj przyjęto dwie kobiety które będą razem. Zastanawiam się nad zostaniem u żony na noc.
_________________ Kochana Żona [*] 2012-04-12 godz 9:30 Spoczywaj w Pokoju. Mimo wszystko, życie jest piękne....
jesli możesz zostań z Nią na noc. Wykorzystaj ten czas, który Wam pozostał maksymalnie. Nie będę się wymądrzać ani dyktować Ci co masz Jej powiedzieć: napiszę Ci co ja powiedziałam mojemu Tacie: że bardzo Go kocham, żeby się nie martwił, że będzie wszystko OK, poradzimy sobie bez Niego; cały czas trzymałam Go za rękę... i wreszcie pozwoliłam Mu odejść...
pamiętam Jego ostatnie słowa skierowane do mnie: Nie płacz dziecko, będzie dobrze, zawsze będę się tobą opiekował...
friend- trzymaj się, przed Tobą i Twoją rodziną trudny czas; myślami jestem z Wami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum