7 wlew brzmi jak końcówka. Wierzę, że zmierza to ku sukcesowi
Co do neuropatii to zakładam, że konsultowałeś z neurologiem? Warto. Im szybciej włączona będzie większa ochrona przed skutkami ubocznymi ze strony układu nerwowego tym lepiej. Z doświadczenia wiem, że pomaga bogactwo witamin z grupy B w diecie oraz piłki rehabilitacyjne. Dodatkowo odstresowują
Rozrywkę? Wiara, że leczenie zmierza w dobrą stronę nie jest rozrywką. Z mojej wiedzy wynika, że 7 wlew (miesiąc temu), przy leczeniu brentuximabem, jest już w drugiej połowie leczenia. Nie było moją intencją urażenie kogokolwiek. Pozdrawiam i liczę na nieprzypisywanie negatywnych intencji w przyszłości.
No zgadzam się nie napisała nic złego tylko ja już przy dziesiątym wlewie ale co chwilę odkładają mi chemie bo choruje i złe wyniki. Brakuje białych krwinek pomimo zastrzyków a swoją drogą to dziękuję
Tikuska za słowa otuchy
Wygląda to wszystko dość dobrze, generalnie brak cech podwyższonej aktywności znacznika.
Czyli dotychczasowe leczenie, przyniosło zadowalające efekty i z tego trzeba się cieszyć
O całości, powinien się wypowiedzieć lekarz prowadzący.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum