nie jestem niestety nowa na forum, za każdym razem kiedy potrzebowałam pomocy lub wsparcia z walką o mojego tatulka byliście ze mną. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję.
Powoli zaczynam funkcjonować w miarę normalnie chociaż ciągle męczy mnie, że czegoś nie dopilnowałam i za mało czasu z nim spędziłam, ale do rzeczy:
ponieważ nie najlepiej się czuję, jestem przemęczona źle sypiam a jak już zasnę pocę się niemiłosiernie postanowiłam zrobić badania kontrolne, zaczęłam od ginekologa bo w ubiegłym roku zajęłam się głównie tatą a potem żałobą po nim, to co mnie zaniepokoiło to fakt, że pani doktor zbadała mnie standardowo potem jeszcze per rectum zdała kilka pytań dotyczących mojego zdrowia i zrobiła mi usg przezpochwowe, którego opisu mi nie dała tłumacząc, że muszę zrobić kolejne do 5 dnia cyklu na lepszym sprzęcie czyli jeszcze 2 tygodnie muszę czekać w niepewności.
Istotne informacje z wywiadu to tylko to, że w 2009 roku miałam wykonaną elektrokonizację szyjki macicy z powody CIN II.
Teraz prośba, czy ktoś z Was mógłby zerknąć na obraz tego usg i coś o nim powiedzieć, poza tym co napisałam nic mi nie dolega.
Obraz wygląda normalnie, zakładam, że nic niepokojącego tam nie ma, ale nie jestem lekarzem i postawa Pani doktor mnie zmartwiła.
Balbi,
Na forum nie ma radiologa.
Najlepszą opcją było spytanie pani dr po badaniu usg co zauważyła i co chce jeszcze sprawdzić. Informacje dotyczące Twojego zdrowia muszą Ci być udzielone przez lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum