Poddaje się. Robię to zgodnie ze wskazówkami i nic. Niestety nie posłuchacie mojej ulubionej piosenki.
Musisz odznaczyć pierwszą z kratek w trybie pełnej edycji/podglądu posta: 'Wyłącz HTML w tym poście'
(tzn. żeby HTML pozostał włączony).
Wtedy będzie tak jak widać powyżej (powielone linki usunąłem).
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Richelieu dziękuje bardzo. O to właśnie mi chodziło.
[ Dodano: 2013-03-16, 20:08 ]
Znowu to samo. Nie wiem na podglądzie wszystko jest dobrze. Piosenka jest odtwarzana. Jeszcze myszka mi się rozwaliła z tego wszystkiego. Przecież nie może być tak, że Wy poprawiacie po mnie. Ja to muszę robić sama.
_________________ Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
[ Dodano: 2013-03-16, 22:31 ]
Pierwszą piosenkę którą umieściłam przy pomocy Richelieu puszczam wtedy gdy jest mi bardzo smutno. Wtedy też płaczę. Ten opis dotyczy piosenki pt. " Anioły są wśród nas". Beaty Bednarz. Natomiast druga jest dużo weselsza. Pozwala mi odpocząć od zmartwień.
Richelieu bardzo dziękuję, jesteś wielki. Teraz wszystko działa.
[ Dodano: 2013-03-16, 22:37 ]
Tej piosenki słucham od tygodnia. Jest śliczna.
[ Dodano: 2013-03-17, 14:18 ]
_________________ Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
Ta piosenka niech dla Was i dla mnie będzie jak talizman. Wystarczy w trudnych chwilach sobie przypomnieć i zanucić.
[ Dodano: 2013-03-20, 22:50 ]
Tą piosenką poruszę Wasze serca. Właśnie o to mi chodzi. Jest nam ciężko, ale poradzimy sobie z tym. Nikt nam nie powie, że jesteśmy słabi. Nigdy.
[ Dodano: 2013-03-21, 11:26 ]
Piosenki sentymentalne. Moje ulubione. Dobre jak ma się doła. Pomagają wziąć się w garść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum