iwona2010, Ja też dałabym wiele aby choć zatrzymać to choróbsko! Zastanawiasz się co będzie jak kolejna chemia nie przyniesie skutku (wiem,że to trudnie nie myśleć o tym) ....ALE myśl pozytywnie, że będzie dobrze i chemia przyniesie skutek dobry oczywiście Kiedy termin tomografii i kolejnej chemii? Trzymam za Was kciuki !
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Tatulo po następnej chemii.Kontrolny tomograf mamy 31marca.
Gdyby nie skutki po chemii to u tatula wogóle by choroby nie było widać,mam nadzieję że będzie to długo trwało.
Gosia33
Mam pytanie czy tabletki z buraka działaja tak samo jak pity sok,tatulo już na sok patrzeć nie może a teraz po tej chemii to już na wszystko ma wstręt.
Anelia, zgadzam się co do smaku, jest trochę lepszy, ale wtedy objętościowo jest go więcej co też trudno czasem wypić.
iwona2010, tabletki z buraka, przynajmniej nie mają tego zapachu, spróbuj kupić forte, mniej się łyka dziennie. Jeśli chodzi o soki to nam pani doktor polecała soki z czarnego bzu, żurawiny i aronii na poprawę wyników krwi...a zamiast słodyczy rodzynki, ponoć mają dobry wpływ na krew.
Pozdrowienia dla Tatusia i szczególne dla Mamusi. Trzymaj się.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Drogo Anelio tatulo miał mieszany sok z jabłkiem i kiwi ale niestety nie daje rady.
Czkaweczko dziękuje ci i nawzajem uściski.
Dziś bidulek wstrętnie się czuję a do tego jeszcze dostał zastrztk na podniesienie leukocytów i wszystko się wymieszało.Nawet dość mocny krwotok z nosa miał.
Pan doktor zapisał teraz na kaszel tabletki acodin ,bo po syropie były mocne zaparcia ale kaszel po tych tabletkach zrobił się taki dziwny słychać jakby z oddali piesek szczekał...
Dziś tatulo też do kitu i do tego wszystkiego doszła temperatura tylko skąd osłuchowo jest czysto.
Dzisiaj miał straszną dzikośc w oczach choroba go tak zmienia że aż serce mi coraz bardziej pęka.
Czy temperatura może wystąpić po podaniu zastrzyku na podniesienie leukocytów?W piątek będzie tydzień od podania zastrzyku.
I ta temperatura tak nagle w tydzień po zastrzyku, wcześniej jej nie było?
Kontrolowaliście już krew po Neupogenie? Bo gorączka może być wynikiem nieskuteczności działania, tzw. gorączka neutropeniczna.
Może być tak jak pisała ela1, chociaż tydzień po nie powinno być już grypopodobnych objawów. Ale też tak jak pisała absenteeism, Neupogen może nie być wystarczająco skuteczny i neutrocyty mogły nie podskoczyć. Robiliście teraz morfologię? Jak wysoka jest gorączka?
Ściskam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum