Nika2, anioł i uosobienie cierpliwości jesteś, a nie zwykły człowiek. Ma być dobrze i już. I będzie!
Taka pora teraz, jesień, to i źle się czujesz.
Trzymaj się, Kochana. A ja potrzymam kciuki za Ciebie.
_________________ Monika -------
Gdzie jest mój Tatuś?
moze to zmiany zwyrodnieniowe kregoslupa ci dokuczaja
To też.
w marcu może wcześniej ? dokucza mi lewy bok inaczej niż kręgosłup ,czasami po prostu jak śpię i przewracam się z boku na bok to po prostu czuję jak chlupie , trudno mi się położyć na lewym boku , za dnia mniej więcej siedzę i stoję.
Już nie wiem jak to określić co to za ból , zupełnie inny niż ból kręgosłupa.
Mam tak jak po operacji mastektomii jak bym miała chłonkę , i nikt jej nie ściąga.
Wszystko ciągnie i boli.
Konsultowałam , tylko teraz jeszcze się nasiliły dolegliwości ,wysłałam e-mila do doktora czekam aż ustali wizytę .
[ Dodano: 2015-10-31, 22:02 ] Ewa52,
Robiłam już sama markery i są ok ,tylko markery CA15-3 nie zawsze są podwyższone , ja nigdy ich nie miałam podwyższonych .
Jest lepiej ,chociaż nie do końca ,ale co ma się skarżyć i z innej beczki byłam w lesie bo go uwielbiam i co znalazłam w Listopadzie
Moje kochane grzybki gąski szare
[ Dodano: 2015-11-08, 22:23 ]
Wizytę mam u onkologa dopiero w Styczniu 15 .01.2016 trudno dam radę ,skoro tyle wytrzymałam to chyba nie jest źle :")
Nika2, a biadol, biadol ile wlezie, wtedy jest lżej
Skierowanie musisz sobie wywalczyć Wiem coś na ten temat, gdy walczyłem o MRI całego kręgosłupa w gabinecie chirurga (pisałem kiedyś o tym na swoim wątku).
Powodzenia w dalszej diagnostyce i wszystkiego dobrego życzę
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum