Witam Wszystkich Forumowiczów - składam najszczersze i najlepsze życzenia z Okazji Świąt Wielkanocnych, dużo zdrowia, radości i miłości dla Was i Waszych Rodzin.
Witaj Marysiu
Trzymam kciuki mocno, wiem co czujesz , my czekamy już tydzień i jutro ma być wynik TK i dopiero dowiemy się po przyjęciu taty na oddział.Dzwoniłam ,ale przez te święta wszystko się przedłużyło.Boję się myśleć ,że może być inaczej niż dobrze , ale wiem ...czytam...inne smutne posty :(
Ściskam i pozdrawiam Ciebie i męża.
marysiu5, oczywiście, że wspieram i trzymam kciuki i naprawdę wierzę, że wynik TK będzie dobry. Postaraj się nie zamartwiać póki co, zobacz jakie piękne słoneczko za oknem, cieszcie się z mężem wspólnymi chwilami i pozytywnie patrzcie w przyszłość, jestem z Wami myślami i pozdrawiam ciepło
Witaj Marysiu
Czasem jest troszkę pod górkę, ale z pomocą Bożą wszystko się da przezwyciężyć.
Wierzę w to głęboko , że kolejny cykl będzie dla Was dużo dużo lepszy i spokojniejszy.
Trzymam mocno kciuki
Marta
Strasznie mi przykro , ale trzeba wierzyć ,że to przejściowy kryzys i wszystko wróci na właściwe tory.Życzę Wam dużo siły i poprawy , u nas też słabiutko...Pozdrawiam
Witaj!!!
Dziękuję za wsparcie- ja też za Was trzymam kciuki, myślę i przytulam w tych chwilach słabszych- ale jak to mówią, wszystko mija, że w końcu "słońce zaświeci".
Pozdrawiam
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Empatia2 - bardzo dziękuję za Twoje wsparcie kciukowe i obiecuję to samo. Nie umiem pomóc fachowo, ale wierzę, że przed Wami będą jeszcze lepsze dni. Chcę wszystkim poradzić, że dobrze jest przy braku apetytu i odbijaniach gotować i pić siemię lniane, bardzo łagodzi i też pożywia. Trzymajcie się ciepło. Pa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum