Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
Cieszę się,że masz się świetnie i że nastawienie też masz pozytywne to bardzo ważne. Do tego chyba trzeba dojrzeć samemu.Powodzenia w leczeniu i dużo, duzo pozytywnych myśli reszta wtedy jakoś się ułoży.
Pozdrawiam
Witam -)
wróciłam do zdrowia, doświadczając jedynie okazjonalnie drobnych niedyspozycji.
Tylko apetytu jakoś nie mam, ale nie tracę wagi, więc widać organizm dostaje wystarczająco żarełka, choć jakby mniej niż zwykle
Luika, cieszę się, że masz się dobrze i się oddzywasz -))
A jestem i czekam tu na Ciebie ;*
Cieszę siię,że wyniki coraz lepsze.... nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę
Koachana jestes bardzo dzielna, podziwiam Twoją pogodę ducha.
Z objawow o ktorych piszesz wynika ze na pewno nie podają Ci placebo. Bedzie dobrze ! Jak długo bedą jeszcze podawac ipi?
Ja nie spię po nocach w oczekiwaniu na wyniki mojej Mamy, czekamy na wyniki TK miednicy małej i jamy brzusznej.
marjanna, dobrze że już wycięte, czekamy na wyniki!
Ja też miałam akcję pod tytułem panika z powodu torbieli w piersi, na szczęście wszystko w porządku, ale skutek jest taki, że jestem na obserwacji już w dwóch klinikach w Centrum Onkologii.
Marianko, i nic nie mowilaś,że się martwisz..(?).... A teraz to już wiadomo,ze...
JEST DOBRZE, prawda?
Mocno trzymam kciuki z a hist-pat ;***
Co do igły, ktorą robią biopsję, ja mialam 7 lat temu biopsję guza tarczycy. I ...... ja się igieł i kucia nie boję ale ta igła zrobiła na mnie OGROMNE wrazenie!!! Pamiętam do dziś i do tego bez jakiegokolwiek znieczulenia.... ale mnie tam nigdy nie boli )))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum