Ja ogólnie jestem NIE pijąca. Po pierwsze nie smakuje mi a po drugie już wypita kropla sprawia, że gadam za dużo...aczkolwiek ostatnio postanowiłam, że zaryzykuję, spróbuję raz jeszcze i skusiłam się na winko włoskie mmmh i muszę przyznać, że lampka wina mi nie "zaszkodziła", winko nawet delikatne w smaku ...
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Miały być flaczki ale do takiej miłej kolacyjki to chyba nie pasują. Dziewczyny proszę składać zamówienie i spokojnie, moje zdolności kulinarne są dośc szerokie.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Jak flaczki, to wódeczka . To raczej nie zbyt lekka kolacyjka, ale skoro rozmowy do białego rana to może i być coś tak pożywnego .
Po ponad 3-letniej prawie abstynencji teraz mam okres (jak na mnie) 'pijaństwa'. Moje 'pijaństwo' to dwa kieliszki wódki . Także na całą noc wystarczą mnie dwa kieliszki alkoholu;).
A i przy tym tańce
http://www.youtube.com/wa...=endscreen&NR=1
Nie wiem co na to Anelia? Jakie ma pomysły? Anelia coś wspominała o winku.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
- z przytupem, z przytupem i do bialego rana
Ja usłyszałem od pani dr. w DCO: alkoholu "0" do końca życia. Wcale się tym nie przejąłem, życie jest piękne i bez tego.
Ale bez zmartwienia dziewczyny. Biały fartuszek i nic..., to wam brak fotek u Gazdy wynagrodzi. Gdzie lepszego polewoja znajdziecie
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Jeśli ma być winko, to np. czerwone półwytrawne + pieczony schabik wcześniej zamarynowany (odpowiednio dobrze)
ponieważ mamy siedzieć całą nic, to na podjadania wędliny, żółty ser, oliwki i oczywiście winko
[ Dodano: 2011-12-11, 20:07 ]
kmis757 napisał/a:
Biały fartuszek i nic..., to wam brak fotek u Gazdy wynagrodzi. Gdzie lepszego polewoja znajdziecie
kmis757 napisał/a:
i tancora
ja już się doczekać nie mogę
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Jeśli ma być winko, to np. czerwone półwytrawne + pieczony schabik wcześniej zamarynowany (odpowiednio dobrze)
ponieważ mamy siedzieć całą nic, to na podjadania wędliny, żółty ser, oliwki i oczywiście winko
uuuuuhhhhhh mniam mniam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Winko jak najbardziej ...jakieś tam dodatki typu świece i delikatna muzyczka w tle ahhh rozmarzyłam się
Agniesiu, tak tak do biłego rana, przy kominku, na podłodze na miękkim futerku z misia i wszyscy My z kielichami...och i te oliwki. Muzyczka w tle...
Justyś już jest a Ty z nami
[ Dodano: 2011-12-11, 20:19 ]
Berta napisał/a:
Puk,puk widzę że imprezka ,fajnie u Was
Dziewczyny co wy na to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum