Bardzo proszę o ostateczne potwierdzanie przyjazdów - muszę się zabrać za przydzielanie pokoi. Jeśli chodzi o spływ - odbędzie się jeśli wody trochę przybędzie - ciągnięcie pontonów po kamienistym dnie nie dla wszystkich może być atrakcyjne :-). Jeśli nie spływ - wymyślimy coś innego :-). Jeśli ktoś przyjedzie wcześniej lub później (sobota), to proszę ten fakt też potwierdzić.
[ Dodano: 2015-09-07, 10:34 ]
1. DSS z przybytkiem - będzie jak zawsze (dzieci, dwie suczki) + Basia (mama DSS) - jeden apartament
2. krystyna48 z Kujaw - pierwszy raz, ale przekonamy Ją by nie był ostatni ... ;-)
3. obertas - bukuje miejsce
4. MisiekW - na pewno nas odwiedzi
5. Nika2 - z Markiem i Nero (pierwszy to Małżonek, drugi Czworonóg
)
6. eweluta -witamy Kujawy
7. Ania Konopka - moja mama i tata Mariusza
8. gabi30 - o ile zostanie zabrana, a zostanie - no i okazuje się, że będzie :D + koleżanka Agnieszka
9. majkelek z Małżonką o ile się odobrazi (popracujemy nad tym
)
10. Maciek, mąż Bluesy - 4 osoby
11. Madzia70 - lekarz - tym razem bez dziecka ale z pięcioma mężami
12. Małgosia81 przylatuje z mamą.
13. mania z synkiem (Fabiankiem) - młodziutka chora z rozsiewem HCC, ale co tam... Zlot jest nasz! A wspomnienia - niezapomniane.
14. ewka1 - pomyśli, zobaczy. "Stary Zlotowicz".... Ostatecznie będzie! Zabiera męża? ;-) ewka 1 będzie z mężem , dwójką dzieci i mamuśką Mirką :-) Barrrrdzo prosimy o pokój dwu i trzy osobowy (mam nadzieję,że to będzie możliwe).Przyjedziemy w czwartek 10.09. w godzinach rannych i zostajemy do niedzieli :-)
15. Basia2000 - czy mogłybyśmy się w końcu osobiście poznać?...
- Basia2000 z przyjaciółką lekarką, która przyjedzie z Radomia od czwartku do niedzieli (przyjaciółka), natomiast ja i Robert ( Obertas ), który zgarnie mnie do swojego auta na tę daleką podróż
, planujemy zostać ze trzy dni po zlocie ( Gazdo, czy będzie to możliwe? ).
16. kimis757 - Wielokrotny Zlotowicz i autor filmów ze Zlotów, pięknych i wzruszających
17. Johanka z Ukochanym (i psem)
18. Brakt Johanki z Ukochaną (nie wiem czy ten pies u Nich czy u Johanki)
19. missy, która znajdzie w niedzielę pomoc w dotarciu do Nowego Sącza-Ekhm, Aha,ja będę z karimatą i śpiworem. Więc spokojnie można mnie upchnąć np. w kuchni
20. Agnieszka89, z Mężem- co doczekać się nie może... I my też!
21. Sonia21 (Marzenka) z mężem Andrzejem. Oboje mają u nas swoje wątki. Nie wyobrażam sobie Zlotu bez Nich
22. JoannaO -Ekhm, jeszcze MojaMama! :-)
23. Wiosna wraz z synkiem.
24. Karina Święch nie ma totamto_____ :okok"
25. Edvige czyżby miejsca za mało? (to ja w samochodzie drzemnę a swego miejsca ustąpię taki jestem zaczepno obronny granat- vel obertas)
26. KlaWik -witamy Mazowsze
27. łezka
28. aso
29.
30.
31.
32...