Lucy badanie już było, ale opis będziemy mieć w przyszłym tygodniu. Tata zmęczony, bo we wtorek miał chemię, a dziś znów jechał 100 km na TK. Ale i tak jest niesamowity, bo sam jedzie za kierownicą! Modlę się, żeby nic tam nie było.... tak bardzo się boję, a z drugiej strony tata tak dobrze się ostatnio czuje, że naprawdę wierzę, że jest czysto. Ale strach już będzie zawsze. Pozdrawiam!
KOCHANI, życzę Wam aby te Święta były wyjątkowe, magiczne, uśmiechnięte, mimo trudów dnia codziennego i choroby z jaką przyszło nam się zmagać. Abyśmy odnaleźli sens naszej walki i abyśmy w Nowym Roku tę walkę zwyciężyli. Jak najwięcej zdrowia dla Was i Waszych bliskich. Posyłam ciepłe Świąteczne uściski!
Iwonko, nie przechodziłam z mamą przez to co teraz Twój tata, jednak pamiętaj, ze każdy dzień jest inny i trzeba się trzymać mimo wszystko.
Ja trzymam kciuki za Was.
Trzymaj sie .Bedzie dobrze,trzeba wierzyć do końca,a jak widzę tato Twój sie nie poddaje.Nadzieja umiera ostatnia.My jednak wierzymy ze z tego wyjdziemy ....
Dziękuję Wam kochane, nie pisałam przez ostatnie dni, bo nie dawałam rady psychicznie. Jest mi tak strasznie ciężko, codziennie jestem u Taty w szpitalu, rozmawiamy, bardzo dużo sobie rozmawiamy, wspominamy, ale też razem płaczemy. Dlaczego taki wspaniały mąż, tata i dziadziuś dla moich dzieci musi zmagać się z tak straszną chorobą. Jestem pełna podziwu dla niego, nie poddaje się. Walczył tak dzielnie przez cały ten czas. Ja miałam świadomość, że to nie jest uleczalna choroba, ale te wszystkie wyniki TK tak nas zmyliły, że to co usłyszeliśmy tydzień temu, że rak się rozsiał, zablokował jelita, to dla nas totalny szok. Parę dni wcześniej słyszeliśmy że wynik TK jest dobry. To nie jest do ogarnięcia przez moją głowę. teraz skupiam się na tym, by być u taty jak najczęściej, by był zabezpieczony przeciwbólowo i dostawał żywienie pozajelitowe. Ile czasu nam zostało, nie wie nikt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum