W wawie poprosili o dodatkowe konsultację. Wczoraj niestety prof. Jassem.
Masakra...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2012-12-18, 22:40 ] Bardzo prosimy o usuwanie wszystkich danych pacjenta i lekarzy z wklejanej dokumentacji - tym bardziej o nie umieszczanie nazwisk lekarzy bez ich zgody w nazwach załączników.
zał. nr 13 - wynik uzupełniający do badania histopatologicznego - opinia SP Banacha 10.12.2012.JPG
koniecznie skonsultuj onkoterapię z dr Kryńskim www.hipertermia.pl P. dr jest onkologiem chemioterapeutą, specjalizuje się w nowotworach układu pokarmowego. Jest prywatnym konsultantem mojego męża. Pracuje również w CO w Warszawie. Trafia do Niego wielu chorych z rakiem trzustki, ma ogromne doświadczenie i nowoczesne podejście do leczenia. Pełen empatii do pacjenta.
Pozdrawiam
Dzięki za wiadomość na pv, dzięki za zaufanie.
Mam pytanie odnośnie poziomu płytek krwi czy jeżeli można tak powiedzieć jest normalne ,że poziom ich tak skacze.
Przy pierwszym podaniu ilość płytek 104 - lekarz podał mamie Enkorton
Drugie podejście do chemi poziom płytek 120
Trzecie podejście poziom płytek 88 ???
Dawno się nie odzywałem czas biegnie bardzo szybko. Mama jest już po 3 cyklach chemii. Są też świeże wyniki TK. Który generalnie nie odstaje od ostatniego czyli z października. Co to oznacza ? Mama odpukać czuje sie świetnie.
MMK,
Jak często podają Twojej mamie chemię, jak się po niej czuje. Czy badają markery przed każdym podaniem.
Moja mama jest po pierwszej dawce GEMZARU. Dostała tylko jeden worek. Czuła się dobrze w pierwszy dzień, potem wymioty, biegunka.Teraz jedzie 5.04.
Ca 19-9 ponad 2000.Opisz coś więcej, bo nie wiem czego się mamy spodziewać.
No tez sie z checia dowiem. Mojej mamie ńie zrobili zadnego badania obrazowego -ostatnie jest usg ze stycznia, ani marekerow... Nic. A jutro ma dostac pierwsza chemie...mam nadzieje ze u was wszystko dobrze.
Wyniki z TK są właściwe identyczne z tymi które Mama robiła ostatnio. 3 cykle chemii nic nie podziało.
Mama czuje się bardzo dobrze po chemii (odpukać) zaczyna chyba już 4 cykl. Mama przyjmuje chemie raz w tygodniu. 1 cykl to 3 tygodnie raz w tygodni następnie 2 tygodnie przerwy. Zanim podadzą chemie podstawowe badania i przede wszystkim sprawdzenie poziom płytek.
Nie ma żadnych biegunek, wymiotów i tym podobne. Czasami zdarza się ,że poziom płytek jest poniżej 100 i chemii nie dostaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum