Jogi ,właśnie jestem w trakcie leczenia ząbków może tu jest problem.Co do prześwietlenia,robiłem w listopadzie i niby było OK,ale namówiłem moją doktor na jeszcze jedno wynik za dwa dni.Moja lekarz rodzinna daje mi skierowania na badania bez problemu nie muszę o nic prosić dwa razy.Po prostu szukamy przyczyn.Ostatni zauważyłem że ma dość wysokie ciśnienie dochodzi nawet do 160/105 może tu jest jakiś problem podsunę ten trop lekarce. A i jeszcze moje wiecznie zaczerwienione gardło.Kilka tropów jest więc jeszcze trochę badań i może coś się wyjaśni.
witaj,dzisiaj odebrałam mój wynik histopato i tez "wyszedł mi" tumor mixtus,prosze napisz co o tym wiesz,bo choc trochę się uspokoiłam,anadal strach mnie paraliżuje,pozdrawiam.
Witaj Almir!!!
Cóż mogę więcej Ci powiedzieć niż powiedziała Mamanel .Bardzo się cieszę że to zmiana łagodna.Życzę dużo zdrówka i spokoju,bo mogę sobie wyobrazić jakie były myśli przed diagnozą.Pozdrwiam.
witajcie,choć powinnam to chyba w moim watku napisać,co do lekarzy,szkoda gadać i nie mam w tej chwili nastroju do tego wracać,napisze jak mnie natchnie w moim watku,pozdrawiam was serdecznie i nadal tu będę,nie myślcie sobie )
Nie wiem czy powinnam się wypowiadać- nie mam ani doświadczenia ani wiedzy na tematy onkologiczne ale chciałabym coś zasugerować. Miałam bardzo podobne objawy łącznie ze stanem podgorączkowym (który minął po wyleczeniu właśnie zębów). Również miałam zaburzenia widzenia, uczucie odrealnienia (jakbym była pijana) i zmęczenie i również przypisywałam sobie ziarnicę. Miałam różne badania ale u mnie wyszła nerwica lękowa. Dodatkowo miałam bardzo złe stany psychiczne i ciągle wydawało mi się, że umieram.
Nie chciałabym nic narzucać ale może warto zbadać swoje zdrowie na podłożu psychicznym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum