Gonia
my tu wszyscy na początku błądzimy,ale pomoc i wsparcie znajdziesz na 100%,a Peti to jest kobieta tytan ,niesamowita,imponuje siłą, wiedzą i poczuciem humoru
fajnie,że jest to forum
kamciu na bank dam znac,tylko wejde do domku.rano do lekarza,potem do pracy,proba
Pozniej zajecia z dzieciaczkami,szkola jazzowa i w domku ok 20 30 bede takze napisze;-) Buziaki
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
najlepsze życzenia urodzinowe dla tatusia
Goniu już po sposobie pisania mozna wyczuć,że i ty masz lepszy humorek
tak więc czekamy na wyniki i jesteśmy dobrej myśli
pozdrowionka
Witam, nie dawno napisałaś do mnie w moim wątku , co mnie bardzo ucieszyło. Ucieszyło mnie to ,że jednak są osoby,które podpowiadają i wspierają. DZIĘKUJĘ CI ZA TO !!!! Przeczytałam przed chwilką ,od początku Wasze wzmagania z tym choróbskiem. Dał mi ten wątek wiele nadzieji. Mam nadzieje,że uda się Wam Tobie i Twojemu tacie dalej walczyć z tą wstrętną chorobą. Życzę Wam tego z CAŁEGO SERCA!!! My jesteśmy na etapie początkowym w zdiagnozowaniu tej choroby u mojego taty. Bardzo się boje. Prawdopodobnie w piątek będą wyniki. Pozdrawiam:)
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witaj Gonia.Ciesze sie ze tatulo dobrze sie czuje fajnie sie czyta takie posty.Zycze wam z calego serca jak najwiecej takich dni.A co do mamusi czkawki tez mnie strach oblecial.pozdrawiam
[ Dodano: 2011-02-12, 11:55 ]
Iwonka trzeba wierzyc...licze te miesiace za miesiacem...ile moglo jeszcze zostac....Bog jeden wie...Niestety to nasze zycie jest wedrowaniem po Ziemi...Pan Bog zawola,bo chce miec aniola i zabiera nam bliska osobe...Z Nim sie nie wygra...Widac uznal ze Mamcia czkaweczki juz tyle wycierpiala ze dosc i dlatego ja powolal do siebie..Teraz ma jednego Aniolka wiecej...
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum