Bardzo - Bardzo Szczęśliwe Wiadomości. Buzia radosna. Życzę Wam obojgu długich szczęśliwych nie tylko chwil- lat wielu lat w Dobrym Zdrowiu.
obertas z małżonką
eweluta, czytałam z ciarkami na ciele..... dałaś świadectwo wiary w cud.
to niesamowite, że Twój mąż z tego wyszedł!!!!!! Ile musisz mieć w sobie siły walki, że tak to się właśnie skończyło.
Dziekuję Ci za odpowiedź, pytałam, gdyż mnie od ok. 2 miesięcy boli głowa z tyłu, w dole.
Musiałam wejść w budowę czaszki, aby zobaczyć co tam jest. Jak już wiedziałam że móżdżek, przypomniałam sobie Twój post.
Wiem, że w późniejszym stadium są objawy o których piszesz powyżej. Nie wiem co robić. Czy prywatnie TK glowy, aby wykluczyć przerzuty, a może to nie jest związane z czerniakiem. Nie wiem ile jeszcze czekać. Na razie boli mnie tylko głowa, non stop.
Życzę Wam dalszych cudów, zdrowia i spokoju ! pozdrawiam
_________________ "Świadomość śmierci pobudza do życia"
Paulo Coelho
Droga Coco, jestem bardzo słabą osobą ale jeśli chodzi o mojego męża- to miłość do niego dodaje mi takiej siły. To najcudowniejszy człowiek pod słońcem! Jeśli chodzi o twoje bóle głowy to nie zwlekaj, zrób badanie. Mam nadzieję, że to tylko stres je powoduje ale dla pewności idź do lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum