No i znowu trzepanie dupskiem przed jutrzejszymi badaniami , USG , TK i RTG .
Jakoś dzisiaj mnie trzepie lekki stresik
Wiecie co przeraża mnie w tej chorobie - to czekanie na wyniki , jak miło jest jak są dobre ( a jakie to wnerwiające że zdarzają się rzadziej )
Na dodatek muszę Młodemu uszyć kostium na Bal
Pirata z Karaibów sobie wymyślił - Jeszcze ta moja dbałość o szczegóły , jak tu się skupić
Mamcia też ma stresa - źle się dzisiaj czuje ( słabiutko )
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Erin...wdech wydech.... wejdź na stronę i zobacz może coś Ci w oko wpadnie apropos kostiumu Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Najlepsze oferty na najwiÄkszej platformie handlowej.
trzymam oczywiście kciuki za Mamcię.
Może to taki dzień.... ja od ostatniej chemii dojść do siebie nie mogę a miała być lżejsza...słaba jestem niemiłosiernie i już mnie to wkurza .a w środę znowu,,,, Niech Mamcia wypoczywa...stres też potrafi osłabić....
Dziękuję za przesyłaną moc - Oj to się czuję
Piszę tutaj bo dopiero w czwartek będę wiedziała jak wyszło USG - puki co Pani dr która wykonywała badanie ( inna niż ostatnio ) stwierdziła że chyba największy guz się zmniejszył
Ale nic nie wiemy na 100% - bo jak to sprytnie Mamcia ujęła - Chyba to Pchła po jajkach
Iskierka nadziei jest i to najważniejsze
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum