sonia21, czuję się całkiem dobrze.Śliczna pogoda dodaje mi sił szkoda,że muszę unikać słońca.
Zainspirowałaś mnie wczoraj i też farbowałam dzisiaj włosy.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
super
Widzę, że kobitki już pomału szykują się na zlot
Ja też chciałabym zmienić fryzurę (kolor) ale niestety nie mogę z czarnymi włosami nic zrobić. Raz na próbę rozjaśniłam kilka pasemek i po tygodniu pasemek nie było, wypaliły (wykruszyły) się
Ale ja Wam zazdroszczę bawienia się z kolorami.
Ja teraz cierpliwie zapuszczam grzywkę (już trzecie podejście)
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
ja kieedyś zaszalałam i w 7 klasie pofarbowałam w ferie włosy na fioletowo -miało się zmyć po 3 myciach ...efekt -najdłużej trzymający barwnik jaki miałam
pamiętam jak sie bałam jak poszłam do szkoły bo u mnie był zakaz, żadnego słowa , krzyku nie było -tylko żona dyrektora zapytała się jakim kolorem robiłam
j tak...
od tamtej pory juz przymykali oko, jak byłes ok to nic nie mówili ja tam sie nie uczyłeś i łobuzowałeś to juz się czepiali. mnie tam zawsze było pełno, uwag miałam yle samo co pochwał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum