dzięki Kochane ... dawno tak się nie stresowałam.... jak każde badania będę tak przeżywać to na zawał zejdę a nie na raka
ps. mój czarny humor wraca...
natomiast węzeł bez zmian... ani mniejszy ani większy Radiolog sugerował zrobienie rezonansu bo: raz że jestem w grupie ryzyka, a dwa:rak piersi prawej nie był widoczny w usg ani mammografii...
zobaczymy co na to mój lekarz jutro...
Dalej czekamy z Tobą
akos6 napisał/a:
ale się nastresowałam....jestem zmeczona jak po maratonie...
Rozumiem, najpierw człowieka trzyma adrenalina, a potem jak puszcza, to jest jak flaczek. Odpocznij jak możesz. Uściski
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
"zobaczymy co na to mój lekarz jutro..."
- Asiu; koniecznie "poproś", jak to oni (lekarze) czasem mówią wymuś MRI skoro tak zasugerował Radiolog...
- powodzenia i wszystkiego dobrego
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
"zobaczymy co na to mój lekarz jutro..."
- Asiu; koniecznie "poproś", jak to oni (lekarze) czasem mówią wymuś MRI skoro tak zasugerował Radiolog...
- powodzenia i wszystkiego dobrego
no właśnie wiem jak to jest.... a już mi powiedzieli że na ten rok już nie ma zapisów...
będę wymuszać....
Kuna , Justyś dziękuję
[ Dodano: 2012-10-18, 12:18 ]
żeby wymuszać to najpierw trzeba się dodzwonić a to graniczy z cudem...
ale cóż...cuda się zdarzają
Lekarz bez problemu skierował mnie na rezonans...
zadzwoniłam zaraz do rejestracji a Pani mówi że rezonans wykonają w przyszłym roku...No to opisałam sprawę i poprosiłam o jak najszybszy termin...Pani wysłuchała, pomilczała chwilkę i powiedziała że w tym miesiącu juz nie da rady, ale w listopadzie powinno się udać... ma zadzwonić.
cud
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum