powinno się pobierać też z kanału, bo jeżeli zmiana jest na tarczy to może również wchodzić w kanał szyjki, a wtedy jeśli będzie jakikolwiek zabieg, będzie to miało wpływ na jego rozległość.
_________________ Omnia tempus habent
Mamcia 03.07.1955 - 14.12.2015
Ja nie chcę powiedziec ze Twój gin nie jest kompetentny, ale do spraw onkologcznych jest odrębna specjalizacja
nawet nie pomyslałam, żebyś twierdziła że leczy mnie mało kompetentny gin.
Jestem Ci bardzo wdzięczna za zainteresowanie i każdy wpis
Cytat:
powinno się pobierać też z kanału, bo jeżeli zmiana jest na tarczy to może również wchodzić w kanał szyjki, a wtedy jeśli będzie jakikolwiek zabieg, będzie to miało wpływ na jego rozległość.
Ojj to dobrze:) To teraz tylko modlić się, żeby zmian nie było w środku.
mufaso83
napisz mi proszę ile czasu plamiłaś po kolposkopii?
Ja miałam w środę badanie, w środę leciała mi krew, a plamię do dziś. I to nie są maleńkie plameczki.
jednak jezli krwawienie będzie obfitsze lub trwało zbyt długo, udaj się do lekarza.
tak, będę tego pilnować
Zastanawiam się na kolejną sprawą.
W marcu zauważyłam krew na papierze po wypróżnieniu. Powtórzyło się to klika razy. Poszłam do proktologa. Zdiagnozował szczelinę, dał maść i póki co krwi nie ma. Ale... wtedy jeszcze nie wiedziałam, że mam hpv. Chyba jutro zadzwonię do lekarza i umówię się na wizytę, bo myslę, że powinien mnie jszcze raz zbadać pod kątem ewentualnych skutków hpv w tamtym miejscu:(
Dziewczyny co o tym sądzicie? Może za bardzo panikuję????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum