jaki obrazek chcesz wkleić?
Czy obrazek -jako plik- znajdujący się na Twoim komputerze, czy mający już jakiś swój adres (tj. umieszczony na jakimś serwerze, czyli znajdujący się już "w sieci" ) ?
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
[ Dodano: 2010-04-24, 07:32 ]
się naumiałem.Umiałem nawet wcześniej to tylko moje sosnowe łącze o rewelacyjnej szybkości robiło ze mną co chciało Może szyszki były nieświeże
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Hej dzięki za podpowiedź - pierwsza próba [url=http:// www.fotosik.pl/ moje_zdięcia.html]<br />
<b>Warning</b>: fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in <b>/forum/readTitle.php</b> on line <b>36</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: unable to connect to www.fotosik.pl:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in <b>/forum/readTitle.php</b> on line <b>36</b><br />
Error[/url]
[ Dodano: 2010-11-10, 20:57 ]
Pierwsza próba i nic z tego zaraz będzie następna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum