moze tym razem dam rade wreszcie dojechac -musze posprawdzac tylko czy nie mam w olanach jakiegos wtedy festiwalu czy warsztatow.Dzieki za info notuje juz w kalendarzu
jasne. Jak pogoda pozwoli, to spłyniemy z Popradem. A jak nie, to wymyślimy inne rozrywki. Pewnie odwiedzimy Brittę, jak się kierowcy znajdą (na ogół tak, bo wśród zlotowiczów zdarzają się zdrowi bliscy, którzy będą w stanie prowadzić). Ogólnie zachowywać się będziemy nieprzystojnie, za to zabawa będzie przednia.
Nocleg 20 pln, śniadanie 10 pln, obiad 20 pln, kolacja na grillu, albo pierogi - 10 pln.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Z uwagi na to , iż nie wiem co się może wydarzyć w chorobie mojego męża, bardzo ostrożnie rezerwuję jedno miejsce, z wielką przyjemnością poznałabym tak wspaniałych ludzi, oraz odwiedziła moją ukochaną sądeczczyznę, którą uważam za jedno z piękniejszych miejsc na ziemii, męza niestety nie zabiorę ze sobą, aby nie zmieniać mu gwałtownie klimatu. Jeśli przyjadę to na około tydzień, jestem znad morza, kawał drogi, więc tydzień to minimum.
Barbara
1. ewka1 z michem - ma nadzieję, że prośba będzie rozpatrzona pozytywnie (prosimy o potwierdzenie)
2. Johanka - zamawia i już się cieszy (sama? z kimś?)
3. kina - musi posprawdzać (prosimy o potwierdzenie)
4. Basia2000 - ostrożnie rezerwuje jedno miejsce
4. DSS z przybytkiem i sukami
1. ewka z michem + 2 dzieci + ewkowa mamuśka
2. Johanka: Dżolanta, ja + moja kudłata psia księżniczka
3. kina - musi posprawdzać (prosimy o potwierdzenie)
4. Basia2000 - ostrożnie rezerwuje jedno miejsce
4. DSS z przybytkiem i sukami
5. JustynaS1975 też ostrożnie rezerwuje jedno miejsce
6. Ania Konopka, Mariusz, Tata Mariusza, Majka
PS. Zrobiło się dynamicznie.
Spieszcie się póki są miejsca...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum