1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: czerniak I stopien |
Agata1983
Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 26893
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-03-08, 13:55 Temat: czerniak I stopien |
Masz super wynik - jeśli w ogóle można tak pisać Wiem doskonale, co przeżywasz
ale na prawdę miałaś dużo szczęścia, że wycięłaś go tak wcześnie Przy takich parametrach masz prawie 100 proc na to, że wszystko dobrze się skończy Nie kwalifikujesz się nawet do biopsji wycinającej wartownika Teraz przechodzisz przez najgorsze chwile w życiu ale jeszcze wyjrzy słońce, zobaczysz |
Temat: Clark III, INDEKS MITOTYCZNY 2/mm2 stopien zaawansowania p |
Agata1983
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 13309
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-12-04, 17:26 Temat: Clark III, INDEKS MITOTYCZNY 2/mm2 stopien zaawansowania p |
Asiu😊 jutro będę miała pobieranego wartownika, o czym wiesz😊Mamy bardzo zbliżone parametry, co rownież wiesz😊 Dzisiaj przed przyjęciem na oddział usłyszałam od mojego lekarza, który jest bardzo dobrym specjalistą "od czerniaków", że daje prawie 100 proc, że bedzie dobrze przy takim wyniku pierwotnym. Wiadomo, w tym niewielkim odsetku, który zostaje też są ludzie ale skoro już wiesz, że Twoje węzly były czyste, to jest znikome ryzyko nawrotu choroby. Miałaś wczesnego czerniaka! Wczesnego, dotarło?!😊 Sama czytam to forum, choć już na szczescie o wiele rzadziej niż na początku swojej przygody, i Tobie też sugeruję nie czytać za dużo i nie doszukiwać się choroby. Ogromna większość ludzi z wczesnym czerniakiem, jak TWÓJ, nie ma żadnego ciągu dalszego i nie ma o czym pisać na Forum wiec nie pisze,stąd można odnieść wrażenie, że tyle osób ma przerzuy. Każdego dnia ludzie wpadają pod samochody, są napadani, porywani, giną w wypadkach, itp. Nawrót Twojej choroby jest na mniej wiecej tym samym poziomie ryzyka. Jeśli trudno Ci to przyjąć do wiadomości to mogę przyjechać i wbić Ci to młotkiem do głowy😊 Daj mi tylko kilka dni aż przestanę być kulawa po jutrzejszym zabiegu😊 |
Temat: Czerniak guzowaty clark III breslov 0,7 mm |
Agata1983
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9418
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-10-07, 22:12 Temat: Czerniak guzowaty clark III breslov 0,7 mm |
Dla mnie to świeża sprawa, miałam dopiero jedną wizytę, Michał Kąkol w Wojewódzkim Centrum Onkologicznym w Gdańsku |
|
|