małgosia_43, To nie magister, to jakiś zbój z mrocznymi oczyma, trzymaj łajdaka krótko. bo wkrótce okaże się ze to nie Magister Roman, tylko szczęściarz "Januszek" z "Ballady o Januszku", a Ty z Jackiem jego ofiarami, szkol drania bo jak widać na zdjęciach to na razie on Ciebie szkoli...
A z tego nikt się cieszyć nie będzie....
Jesteś przecie fantastycznie ułożona i nie widzę potrzeby dokonywania poprawek....
Patrząc na ostatnie zdjęcie Magistra, to widać, że swój psiak taki forumowy - wie, ze po chemii grzebień się nie przyda
Romku siły, siły i szybkiej regeneracji!
_________________ Marta82
Kocham Cię mamusiu: 20.03.1947 - 15.01.2013 r.
a no właśnie, też się cieszę, że napisałeś!
Nigdy bym nie pomyślała, że kilka zdań od praktycznie obcej osoby może wywołać u mnie AŻ taaaaaki uśmiech
Romek chciałbyś mnie teraz widzieć
Dziś cały dzień mi czegoś brakowało, teraz wiem czego a raczej kogo
Ściskam Romuś i mam nadzieję, że rehabilitacja w jakimś stopniu pomoże odzyskać siły !
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Romek, toż Magister jest trzymany krótko, zwłaszcza przez Jacka, no fakt jest trochę zbój , ale jak przychodzi się miziać to serce mięknie . Na szczęście mamy na niego kilka sposobów, więc mam nadzieję, że jednak Januszek z niego nie wyrośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum