Witam
Widzę że ;potrzeba Ci trochę dobrej energii to Ci ją wysyłam trzymam Cię za rączkę i jestem z Tobą. Uszy do góry jesteś silną dziewczyną. Dobrze że masz mamę która trzyma rękę na pulsie i wiele rzeczy załatwia.Pozdrawiam serdecznie i tulę Cię.
doris123, czyli nie najgorzej , niech dziad dalej ginie , trzymaj się dzielnie i życzę Ci mnóstwa sił zarówno fizycznych, jak i psychicznych. Pozdrawiam Cię serdecznie oraz życzę dobrych Świąt Wielkanocnych
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Doris kochana,nie umiem zinterpretować Twoich wyników,ale chcę żebyś wiedziała,że myślę o Tobie często i z uwagą czytam wszystko ,co napiszesz.Jak się czujesz?
Doris:)jesteś silna i dzielna ,jesteś dla mnie wzorem,jak się nie dac ,temu dziadu ściskam cię mocno ,i jestem cały czas z tobą ,mimo,ze tego nie widac,życie jest życie buziaki i duzo siły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum