Tarnowianka, -dużo i ciepło o Tobie myślę.Mnóstwo dobrych emocji Tobie przesyłam.Miałaś rezonans łepetynki? Ja codziennie zaglądam na swoją pocztę mailową.Mimo trudnej sytuacji postaraj się o odrobinę optymizmu.Może nie powinnam się wymądrzać tylko
DO GAZDY !!!!!!
Martwię się o Krzysztofa nick Kmis757, od tygodnia się nie oddzywa, dzwonił do mnie prawie codziennie. Na forum też udzielał się codziennie a teraz milczy. Czy on miał w tym czasie może jakieś badania?. Nie mogę do niego zadzwonić bo sama mam ogromnie problemy z głosem. Czy może coś wiesz lub ktoś inny?
[ Dodano: 2012-03-15, 14:26 ]
Gazdo ja mam przeczucie ,że u Krzysztofa coś sie jednak wydarzyło. Owszem 11 byl na forum , ale tylko po to aby się wylogować (0 minut).
Dziś zaliczyłam 7 naświetlanie i nie rozstaję się z miską , co na to ? co zjem jadę ostro do Rygi.
Moje TK budzi grozę. Nie mam siły go opisywać bo jest na całą stronę. Czy to możliwe ,że w ciągu 6 tygodni guz odrósł w tym samym miejscu i jeszcze większy, nacieka na gardło, struny głosowe.? Miałam już 10 naświetlań. jutro idę do lekarza.
Też byłam "dochodząca", więc dokładnie Cię rozumiem, co prawda nigdy nie czekałam tak dlugo, raz tylko zdarzyło się oczekiwanie około półtora godziny i wtedy pomyslałam, ze ich wszystkich rozszarpię.
Wspolczuje Ci a ja jezdzilam 30km w jedna strone autobusem bo samochodem balam sie,ze moge zemdlec albo cos ale do 6tego tyg nie bylo problemu a ostatnie 2 tyg musial mnie ktos wozic bo juz nie dawalam rady.Moglam byc w szpitalu/hotelu ale w domu zawsze lepiej ale to sa takie hustawki raz lepiej raz gorzej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum