Karolina83, z TK głowy wynika, że są przerzuty, nam mówiono, że chemioterapia działa również na OUN, ale koniecznie pytajcie lekarza przy następnej chemioterapii o rezonas głowy.
Zostały potwierdzone przerzuty do obu nadnerczy.
Wyniki krwii ok.
Tata ma chemioterapię Cisplatyna+Etopozyt, ten rodzaj nowotworu bardzo dobrze reaguje na chemioterapię więc zmiany powinne ustępować, a co za tym idzie kaszel też.
Napewno zdajesz sobie sprawę, jak bardzo Twój tata jest chory i że to leczenie nie doprowadzi do wyleczenia, tylko jest po to aby spowolnić chorobę.
Bardzo mi przykro.....
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Karolina83, musisz byś silna dla Taty.
Ja bałam się o moją Mamę, było mo Jej strasznie szkoda a od znajomych Mamy dowiedziałam się, że to Ona się o mnie martwiła jak sobie poradzę. Daj Tacie poczucie, że "dacie radę".
I choć teraz pewnie wydaje Ci się, że nie przeżyjesz tego to ... dasz radę. Człowiek jak musi to wiele zniesie.
Siły i zdrowia Wam życze.
Ewelina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum