Niepokoją mnie skoki ciśnienia, dziś od rana ma 74/51 t.90, 66/48 t.80
Ale to ciśnienie wcale nie skacze, ono jest stale niskie, mniej więcej w tym samym zakresie.
Edyta2014 napisał/a:
nie rośnie pomimo tabletek i nawadniania.
Jakich tabletek?
Edyta2014 napisał/a:
Dodatkowo pojawiły się wymioty, biegunka
Nadal nie wiemy nic na temat przebiegu leczenia Mamy, więc nie wiadomo, czy wymiotuje z powodu podanych wcześniej leków, z powodu postępu choroby, czy z zupełnie innego powodu.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Proszę o pomoc jak napisać ostatnie pożegnanie, gdyż próbowałam ale nic mi nie wychodzi nie wiem jak zacząć, co powinno zawierać, jakich sformułowań użyć.
Może ktoś mi doradzi.
Dzień 24 czerwca to będzie bardzo trudny, a zarazem bardzo smutny dzień nabożeństwo żałobne mojej ukochanej Mamy.
To trudny czas nie tylko dla mnie ale i dla całej rodziny.
Odeszła szybko, za szybko gdyż miała 56 wiosen. ( ale cóż jest warte życie w cierpieniu)
Mama zmarła 21 czerwca o godzinie 11.00 w szpitalu.Ten dzień będzie dla mnie dość pamiętliwy gdyż odeszła w moje urodziny, lecz prezent jaki otrzymałam od losu to że dane mi było być z nią do samego końca, i zasnęła trzymając nas za ręce.
".... I TYLKO SMUTEK BOLESNY, I PAMIĘĆ ŻYWA O TOBIE W NAS POZOSTANIE, BO ZAWSZE MAMUSIU MYŚLAMI BĘDZIEY PRZY TOBIE...."
Kochani bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za wsparcie, pomoc, wszystkie rady, ciepłe słowa. Byliście z moją tragedią do krótkiego końca.
Życzę wam aby te forum nigdy nie miało końca, jesteście potrzebni ludziom takim jak ja, którzy stykając się z taką chorobą cierpią, szukają pomocy..... i wsparcia a zapewniam że tu wszystko znajdą.
Dziękuję.
Pozdrawiam Edyta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum