marzena66, wielkie dzięki za tak szczegółową odpowiedź i podesłanie linka. Już teraz wiem,że chłopak musi szybko znaleźć się w poradni proktologicznej. Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkiego dobrego - zdrowia w szczególności. Maria
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-04-22, 20:23 ]
[ Dodano: 2017-04-23, 10:24 ]
marzena66, bądź uprzejma i napisz mi czy dobrze pomyślałam o poradni proktologicznej, a może powinna być to być poradnia gastrologiczna? Nie chcę chłopaka wprowadzać w błąd, bo jutro pójdzie do lekarza I kontaktu (a 3 tygodnie siedział z matką na d.... i rozpaczał, nie robiąc żadnego ruchu w kierunku lekarzy ze strachu) i poprosi na cito skierowanie do poradni - tylko jakiej? gastrologicznej? czy proktologicznej? Jak przespałam się z tematem i po przeczytaniu wskazanego mi artykułu myślę, że bardziej do gastro? Już dziękuję za odpowiedź i cieplutko pozdrawiam. Maria
[ Dodano: 2017-04-23, 10:31 ]
marzena66, po przespaniu się z tematem i przeanalizowaniem treści artykułu czy chłopak nie powinien się zgłosić do poradni gastrologicznej, a nie jak napisałam proktologicznej, gdyż choroba dotyczy całego jelita grubego. Chłopak jutro pójdzie z wynikami do I kontaktu (a 3 tygodnie siedział w domu załamany i unikał lekarzy ze strach) i poprosi na cito skierowanie do poradni , ale jakiej? Proszę podpowiedz mi,żebym nie wprowadziła go w błąd. Już dziękuję za odpowiedź i cieplutko pozdrawiam Maria