Poszukuję dobrego specjalisty onkologa, który zajmuje się leczeniem nowotworów głowy i szyi. Może znacie jakiegoś profesora lub klinikę, która specjalizuje się w tego typu nowotworach. Piszę na prośbę znajomego.
Znajomi mieszkają w południowej części Polski, ale sytuacja jest trudna, więc jeżeli jest jakiś specjalista w innej części kraju to myślę, że pojadą albo prześlą drogą mailową całą dokumentację.
a mnie...czyli nas mnie i męża odesłali z kwitkiem, czyli nie na wszystko i nie ze wszystkiego wyciągną... nawet za uszy nie da rady..
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
asereT : ale jak to? Nie chcieli Was leczyć? czy o co chodzi?
Po prostu wyszły meta (liczne, bo aż 7 małych bo małych, ale 7 zmian) w głowie i nic poza naświetleniami, które i w naszym rodzimym Świętokrzyskim Centrum można wykonać nie zaproponowali
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Wszystko zależy od rodzaju problemu.Jesli chodzi o stricte ogólne pojęcie nowotworow głowy i szyi to rzeczywiście dr Jacek Gałczyński Centrum Onkologii,doktor jest przesympatyczna osoba i zawsze ma czas,wiem bo mnie prowadzi i przy nim żadna choroba nie jest straszna.Ale jesli chodzi o neurochirurgie głowy to ja bezgranicznie wierze dr.Leszekowi Saganowi ze Szczecina. Lub jeszcze dr Furtak z Bydgoszczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum