ja100,
Badanie zrobione ,godzina w tubie a wełbie huczało jak diabli i to nie z powodu moich urodzin bo właśnie wczoraj miałam moje urodziny oczywiście nieustające 18-naste
Więc bardzo miło (bombonierka) poprosiłam o szybkie wyniki będę dzwoniła w środę.
Może dlatego że moje urodzinki to będą dobre tak sobie wmawiam i tak ma być
Co jak co ale Ty kochana wiesz że do środy to i tak wieczność.
Pozdrawiam
Może dlatego że moje urodzinki to będą dobre tak sobie wmawiam i tak ma być
Nika, i dopiero teraz się chwalisz urodzikami. Przecież 18-stka to nie codzienność
To na te urodziny, oczywiście zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia oraz radości i szczęścia w sercu.
Ucałowania
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nika, i dopiero teraz się chwalisz urodzikami. Przecież 18-stka to nie codzienność
Dziękuję
Wiesz Justynka to taka data ,że zawsze miałam pretensje do Jaruzelskiego że mi coś takiego w urodziny zrobił, z drugiej stront to teraz jestem dumna że w takim dniu się urodziłam ,a właściwie to mnie wyjeli (mama miała cesarkę)mało tego że 13-go to jeszcze w Piątek
chyba mi też
właśnie wróciłam z pracy ,wyszłam z pieskiem, zrobiłam sobie herbatkę z cytrynką i siedzę przed kompem i dzisiaj już nic w domku nie robię ,jutro pomyślę co zrobić
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum