[ Komentarz dodany przez: DumSpiro-Spero: 2009-07-02, 02:23 ] Temat ten rozpoczynają posty wydzielone z -> wątku Jogi <- (a których miejsce niewątpliwie powinno być - i już właśnie jest - w tym Dziale )
Pozdrawiam, Admin (DSS).
mamanel,
Często pytam forumowiczów dlaczego wybrali taki a nie inny nick. Zazwyczaj robię to na PW. Ale skoro pokazujesz publicznie swój awatar, to zapytam dlaczego akurat taki?
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
M oj nick jest taki dlatego że z moja przyjaciólka jestesmy jak jogi i bubu z dawnej bajki dla dzieci : obie troche pezy kosci, różnego wzrostu i charakteru a nimo to nierozłączne. do siebie też tak mówimy.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
M oj nick jest taki dlatego że z moja przyjaciólka jestesmy jak jogi i bubu z dawnej bajki dla dzieci : obie troche pezy kosci, różnego wzrostu i charakteru a nimo to nierozłączne. do siebie też tak mówimy.
Jogi i tak jesteś kochana. Cieszę się, że wreszcie masz ten etap za sobą. Ale skoro Cię wzięło na uczciwą spowiedź, to co znaczy 45 w Twoim nicku? Wiek czy numer kolejny na jakimś forum? Na wiek za mało, na numer za dużo
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
a skąd wiesz że na wiek za mało. okropny jesteś. przecież ja wciąz mam 25 lat.
Jogi wybacz! Ostani weekend miałem bardzo upojny. Musiałem sprawdzić ponad 120 prac studentów z matematyki i statystyki. I te głupoty najwyraźniej padły mi się na mózg. Miało być oczywiście na odwrót: na wiek za dużo, na numer za mało! Przepraszam!
Albert Einstein
Serio? Ale super macie ksywki Babki z poczuciem humoru, nie ma co Ze świecą takich szukać
A możecie się przenieść z tymi domysłami gdzie indziej? nie żebym się obraziła ale przecież nie wszyscy czytają mój wątek a może chcieliby wziąc udział w "zgadywance' albo chcieliby powiedziec cos o sobie? Bo chyba mogą. Mogą?
[ Komentarz dodany przez: DumSpiro-Spero: 2009-07-02, 02:28 ] To ostatni z wydzielonych i przeniesionych postów Pozdrawiam, DSS.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum