karolinax, czy widzisz tu jakieś zniechęcanie Ciebie do dzielenia się z nami swoimi problemami zdrowotnymi? Pisz o wszystkim co Tobie doskwiera...
karolinax napisał/a:
Niestety nie mogę pokazać zdjęcia,
- " nie prezentuj go nam "; to był żarcik do tego co czasem nam tu prezentują na zdjęciach 'osobistych' co poniektórzy... nic złośliwego do Ciebie Karolinko
- moją poradę nie potraktowałaś poważnie? Wszystkiego dobrego życzę
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
kmis757 pewnie, że nie potraktowałam poważnie. Do życia trzeba podejść z pewnym luzem. Gdybym tak wszystkim się przejmowała to bym już dawno zwariowała.
_________________ Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
Nie Karolino. Nie jest zabronione. Jednak od wyżalania są inne działy. Ten jest merytoryczny. To tutaj możesz otrzymać merytoryczną pomoc. To tutaj zaglądają lekarze, którzy często nie mają sił i czasu zajmować się naszymi emocjonalnymi problemami. Jeśli oczekujesz rzeczowej, realnej pomocy - jesteś we właściwym miejscu.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
To tutaj zaglądają lekarze, którzy często nie mają sił i czasu zajmować się naszymi emocjonalnymi problemami.
z całym szacunkiem, ale człowiek to nie tylko jego choroba nowotworowa, ale i cały szereg emocji, a lekarz, który nie rozumie naszych emocji powinien zastanowić się nad tym co robi.
Spokojnie, wszystkie niemerytoryczne posty wydzielone zostały do założonego wątku kciukowego.
jo_a, jakoś w tym wątku nie miałaś kłopotu z nie do końca merytorycznymi komentarzami w merytorycznym dziale (obecnie wątek wydzielony do DT) - wiesz że doceniamy, jak dbasz o Forum, ale jeśli pouczamy, to najpierw sami bądźmy w porządku
Widzę, że zrobiłam wielkie zamieszanie, nie chciałam.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2013-04-09, 22:43 ] Żadne zamieszanie, wątki kciukowe są przy większości wątków merytorycznych - wystarczy zapoznać się ze specyfiką Forum.
_________________ Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
Karolina, zadzwoń do centrum medycznego Damian i umów się na wizytę do Gałczyńskiego. Wiem że on dość często przyjmuje, bo sama planowałam się operować u niego. W Warszawie jest tyle szpitali, że na pewno uda Ci się szybko załatwić operację. Pewnie trzeba będzie iść do lekarza prywatnie, ale to jest jedyny sposób na szybką operację.
Dziękuję za poradę. Myślałam żeby się zoperować w Szpitalu Onkologicznym w Wieliszewie. Tam nie ma aż tak długiej kolejki. Rozmawiałam z lekarzem. Dowiedziałam się bardzo pożytecznych dla mnie informacji.
Jostein Gaarder
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum