Wiele działo się w moim życiu prywatnym i złych i dobrych rzeczy.... Moja Najukochańsza Mateńka odeszła tak nieoczekiwanie - to przykre wydarzenie..
A dla równowagi dodam, że wyszłam z mąż w lutym. Moje życie nabrało nowych kolorów...
Rzeczywiście roller coaster.
Przykro mi z powodu Twojej Mamy.
Gratuluję zamążpójścia.
Ogólnie to wszystkiego dobrego
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
To była szaleńcza jazda rollercoasterem....
Krótko mówiąc cała ja...
JustynaS1975 napisał/a:
Przykro mi z powodu Twojej Mamy.
Bardzo to przeżyłam, Mamusia poszła na prostą technicznie operację chirurgiczną, po której się już nie wybudziła... Podczas operacji byłam cały czas na bloku operacyjnym. Pociesza mnie tylko jedna sprawa, że przed operacją przyjęła sakrament chorych. Całe Jej życie było przepełnione miłością do ludzi. Nigdy o nikim nie powiedziała nic złego, ja w każdym taką Ją pamiętam.
JustynaS1975 napisał/a:
Gratuluję zamążpójścia.
i kto by się spodziewał?
Mało tego polubiłam i to bardzoooo! gotować, piec ciasta i wymyślać różne cuda kulinarne.
To stało się moją pasją. Mam w ulubionych kilkanaście świetnych blogów kulinarnych z których korzystam.. Sama się dziwię kiedyś kulinaria były koniecznością a teraz stały sie moją pasją. Naprawdę życie jest zaskakujące.
Jaka tam nadzieja, to pewniak. Jesteś młodą i piękną kobietą. Wszystko jeszcze przed Tobą. Życzę Ci dobrego męża, który otoczy Cię wielką miłością i dobrocią. Na takiego zasługujesz...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2014-09-27, 19:33 ] Pewnie, że tak !
Smutaseku, Kochanie witaj! , przepraszam , ale ostatnio nie zaglądałam " - do mojego pokoiku. Super, że wpadłaś do mnie i bardzo dziękuję za zainteresowanie. Napisz co słychać u Was? I jak czuje się Tatuś?
Ogromnie dziękuję i całym sercem pozdrawiam Ciebie i Twojego Tatę i w ogóle bliskich.
A Tobie życzę w najbliższej przyszłości dobrego wyniku najbliższego TK, w dalszej przyszłości nieustająco kwitnącego samopoczucia i wyglądu, a w najdalszej przyszłości pobicia wspomnianego przez Ciebie rekordu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum