Niebo zaciągają czarne chmury.Byłem przed chwilą z psem.Ciemno,czarno zaraz pewnie sypnie.a w domu cieplutko.Kominek sobie pyka.Jest ok.Tylko Magdy brak.
[ Dodano: 2012-12-08, 08:42 ]
Ale miałem sen . Cholera , nie wiem czy można . A niech tam . Śniło mi się że wiaderko(panowie wiedzą o czym mówię)by się uniosło . Że moc jest ze mną.Jeszcze chwilę po przebudzeniu - o cholera,ale bym sobie.... Ża szablę w dłoń i na koń.......
[ Dodano: 2012-12-08, 08:46 ]
A tu dupa. Ani szbli ani konia. Co też ten kontrast do TK z człowiekiem wyprawia. Ale sen był piękny.
Uroda operacji jaką przeszedłem polega między innymi na tym że człowiek chce i może ale nie może.O przewrotność losu.
-tak bywa i z chorymi kardiologicznie,szczególnie po rozległej operacji i wszczepieniu by-pasów.Jednak ja nie narzekam,ważne,że jesteśmy razem i jest nam dobrze.
Witaj
Przeczytałam wszystkie Twoje wpisy od deski do deski i jestem pod wrażeniem. Pięknie piszesz i pięknie kochasz swoją żonę. Dom nad jeziorem - wspaniały. Jesteś bardzo utalentowany i na dodatek jesteś z Gliwic. A czemu Cię wywiało do Warszawy?Gliwice są teraz bardzo piękne, jest też piękna onkologia od kilku lat mój drugi dom.
Witaj
Przyłączam się do słów Ani .Bardzo obrazowo i pięknie piszesz.Czytając jestem wyobraźnią na polanie . A do tego pięknie kochasz.
Żona na pewno jest z Ciebie dumna .
gilmaly napisał/a:
A ponieważ od dwóch lat snów takich nie miewałem,Taką to sprawiło mi radość.Stąd krzyk na cały świat.Życie jest piękne.
Może coś zmieni się w tej kwestii.Tego Ci z całego serca życzę.
Pozdrawiam.
Porzuciłem Gliwice dla mojej pięknej Magdalenki-warszawianki,a teraz zakorzeniam się nie na Mazurach tylko na Warmii.A bardziej szczegółowo to kiedyś nazywało się to chyba Pomerania.Dawne ziemie krzyżackie.
Ziemniaki w plasterki plus cebula plus ząbek czosnku na patelnię .Usmażone na patelni.I do tego na koniec na wierzch jajko.Powinien być dobry obiad?
Ps.W kwestiach nic się nie zmieni.Rzecz jest definitywnie przez chirurga zostrzygnięta.Uszkodzone jakieś nerwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum