Mnie nie chodzi o krytykę. Nie potrafie zalinkowac.Przed chwilą czytalam jej wątek. Jest na początku wątków o czerniakach.Jak wróci moj syn ze szkoly to poproszę jego żeby pomógł mi w zalinkowaniu.
[ Dodano: 2015-11-26, 14:38 ]
Ja nikogo nie strasze.Czerniak to nie katar.Jaki powód bym miała aby kogos straszyć? Zastanów się.
Tak na prawdę, lekarze też mają swoje doświadczenia i czasami podejmują różne decyzje u mogło by się wydawać takich samych pacjentów, nie koniecznie należy to traktować jako błąd.
Nie ma zaleceń do biopsji wartownika przy Tis, to że jakiś lekarz ją zrobił to już on sam wie dlaczego. Może miał jakiś powód o którym akurat możemy nie wiedzieć.
Nie odbieraj tego jako atak, sama napisałaś że czerniak to nie katar, więc trudno oczekiwać żeby wszystkich leczono chusteczkami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum