Autor |
Wiadomość |
Temat: Niedrobnokomórkowy rak płuca prawego,obojętność lekarzy |
zajana
Odpowiedzi: 84
Wyświetleń: 26377
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-07, 02:00 Temat: Niedrobnokomórkowy rak płuca prawego,obojętność lekarzy |
tak mi przykro, ze musicie przez to przechodzic..... |
zajana
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-01, 00:25 Temat: Niedrobnokomórkowy rak płuca prawego,obojętność lekarzy |
Asiu, nie poddawaj sie tak szybko. jest dokladnie tak jak ci powiedziala DSS. Trzymaj sie. |
zajana
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-06-25, 19:35 Temat: Niedrobnokomórkowy rak płuca prawego,obojętność lekarzy |
Asiu
Nie boj sie cieszyc wygrana bitwa. W tej chorobie tych bitew bedzie wiele. oby wszystkie byly wygrane. Ciesz sie tym co jest. zyj chwila. caluski |
zajana
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-06-24, 01:41 Temat: Niedrobnokomórkowy rak płuca prawego,obojętność lekarzy |
Super wiesci. Oby stan zdrowia taty poprawial sie z dnia na dzien. Trzymam kciuki |
zajana
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-06-23, 14:10 Temat: Niedrobnokomórkowy rak płuca prawego,obojętność lekarzy |
My mielismy pierwsza dawke radioterapii godzine po wymierzaniach. przy ZZGG nie ma czasu na zwloke. Nie wiem czy bylo by to mozliwe w Asi sytuacji ale moze mozna byloby wziasc taka opcje pod uwage. trzymam kciuki
Ania |
zajana
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-06-22, 02:31 Temat: Niedrobnokomórkowy rak płuca prawego,obojętność lekarzy |
Asiu jestem z wami myslami. tak bardzo mi szkoda twego taty, wiem jak on sie meczy, nie zapomne mego taty blagajacego o pomoc. Modle sie za was by szybko zrobili radioterapie i by ulzxyla ona twemu tacie. |
|