1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc z przerzutem do mózgu |
sylwia3
Odpowiedzi: 97
Wyświetleń: 33610
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-12, 10:33 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc z przerzutem do mózgu |
quchasia, bardzo mi przykro ;( moje najszczersze wyrazy współczucia ;( łączę się z Wami w bólu
[*]
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-05, 10:51 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc z przerzutem do mózgu |
Tak - to wszystko choroba mowi za Tatę .... o tych jajkach też .... dużo sił życzę Kochani.... trzeba walczyc o wszystko o każdy dzien i o każdą chwilę .... a jeżeli pojawiają sie majaki - to pamiętać że to nie tatko tak mówi - to to paskudztwo przez niego mówi .... |
Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc z przerzutem do mózgu |
sylwia3
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-04, 09:56 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc z przerzutem do mózgu |
Takie stany chorego - że ktoś chce go zabić, to wydaje mi się efekt choroby niestety ;( u mojej mamci było dokładnie to samo - ciągle powtarzała że chcemy ją zabić a jednocześnie mówiła mi jak bardzo mnie kocha - ja sobie to tłumacze, że to nie moja kochana mamusia tak mówiła, tylko ten podly gad co w niej siedział przemawiał za nią ... :(( Lekarz mi kiedyś powiedział, że masa guzów może być tak duża, że niekoniecznie w głowie muszą być zmiany, że to ta ilość guzów jakie są dają takie zaburzenia, zatruwają organizm.....
Pozdrawiam i życzę dużo ciepła, sił i cierpliwości |
|
|