Autor |
Wiadomość |
Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
schatzeli
Odpowiedzi: 86
Wyświetleń: 75445
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-12, 22:46 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
jesli komus moge pomoc, jesli ktos ma jakies pytania odnosnie miesaka z przerzutami piszcie, chcialabym jakos pomoc innym , nam sie nie udalo niestety |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-11-13, 19:44 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
moja mamusia wczoraj odeszla, nic ja nie bolalo, nie cierpiala miala bardzo lekka smierc |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-11-05, 22:27 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
wlasnie jak zwiekszylismy dawke mama miala zaburzenia osobowosci, zapominala, mowila dziwne rzeczy i zredukowalismy znowu. |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-11-04, 12:45 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
czesc dziekuje ze odpisalas kochana. Mama ma dawke 35 co 3 dni zmieniamy. Lekarka dala sterydy ktore nic nie daja. Mame bardzo boli reka, czasem pomaga paracetamol ale w zwiazku z chora watroba nie powinna go brac. jak jej pomoc???? |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-11-02, 21:55 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
moja mama ma bardzo silne rwace bole reki, nie moze nic ja podniesc. jak moge jej pomoc? ma plaster z opioidow i sterydy, ale reka boli bardzo...pomocy:( |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-09-15, 18:54 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
mama czuje sie dobrze, aLE GUZY MA PRAWIE NA CALYM CIELE. 4 TYGODNIE temu zostal pobrany guzek z innej czesci ciala i dzis przyszedl wynik GIST!!! co to jest w ogole? o co w tym wszystkim chodzi? najpierw czerniak, potem miesak teraz GIST? i tak od czerwca 2009 , ja juz z tego nic nie rozumiem:( :( 33 |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-08-13, 22:00 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
TRANSCET bardzo pomaga mama czuje sie jak nowo narodzona,pelna energii i nic ja nie boli. goraczek juz nie ma...ale spuch niete nogi w kostkach Czy powinna wziasc leki na odwodnienie??dziekuje Ci kochana ZUFED sciskam Cie |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-08-11, 21:23 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
wycieli jiuz czekamy na wyniki mama oslabiona po chemi. troche bola ja plecy nosi plaster a ja sie zastanawiam czy nie powinna go zdjac skoro ma goraczki w nocy i sucho w ustach( ale nic nie boli dziala dobrze) czy przy skutkach ubocznych zmieniamy lek? |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-08-09, 18:53 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
u mojej mamy guzy ostatnio wrocily do punktu wyjscia z listopada.onkolog zdecydowala sie kolejny raz wyciac guza na badanie....po co nie wiem |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-06-08, 14:19 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
moja kochana mama od kilu dni ma WYSOKIE goraczki(po ostatnim cyklu chemii) ,lekarze nie wiedza czemu ale chca podac chemie bo hemoglobina w normie czy to normalne''' |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-05-22, 22:34 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
ta choroba mojej mamy od poczatku jest dziwna guzy sie zmniejszaja nic nie boli a lekarz w grudniu mowil ze stan watroby jest taki ze mamy w styczniu juz moge nie zobaczyc, chyba pozytywnw nastawienie robi duzo... |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-05-21, 11:41 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
mama miala badania, guzy na watrobie sie zmniejszyly, pluca czyste ,ogolnie czuje sie dobrze, zadnych boli |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-05-10, 12:04 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
a wie ktos moze co moze pomoc na bole w jamie ustnej jako skutek uboczny chemii? |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-12, 19:18 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
dobrze dziekuje a Twoja? |
schatzeli
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-08, 19:22 Temat: dziwny czerniak-historia mojej mamy |
cty chemia paliatywna potrafi przedluzyc zycie o miesiace i lata(pytanie ogolne)????????? |
|