1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
pixi
Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 33355
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-17, 07:44 Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
harieta łączę się w bólu i mocno przytulam.... |
pixi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-27, 00:07 Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
harieta napisał/a: | lekarz powiedzial, ze glowa byla czysta |
Zrozumialam, ze nie ma przerzutów do glowy - nam lekarz przekazal to w tej samej formie- przepraszam, jeśli cos pokreciłam zosia bluszcz napisał/a: | Metaclopramid nie odwraca perystaltyki jelit
|
A to tez powtórzylam za lekarzem - tak nam tłumaczył, zapisując lek Tomkowi.
Wcale nie zamierzam sie mądrować - wiedzy mam tyle, co kot naplakał na temat nowotworów, ale u nas tez był problem ze wzrokiem i lekarze wyrokowali, że to z pewnością nowotwór, a tymczasem cofnęlo się , gdy Tomek przestal wymiotowac i zaczął jesć ( a glowa jest czysta). I może warto by uśćiślić, co Harieta ma na mysli , pisząc " podwójne".
Ale obiecuję, ze juz się nie będę wyrywać z niewczesnymi odpowiedziami
Przysłowie mówi - przed mądrzejszego nie leź |
pixi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-26, 10:23 Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
harieta, zajrzyj , proszę , do mojego wątku - rak nerki+ rak płuc - tam opisuje problem podwójnego widzenia u mojego męża. Czytalam ,ze Twój Tata nie ma przerzutow do mozgu i że wymiotuje. U nas bylo to samo. Mężowi pomógł "metoclopramidum" i zasłonięte ( chyba przez tydzień, o ile dobrze pamiętam ) "zepsute" oko.
Przyjrzyj się ojcu z bliska , czy obie galki oczne chodzą synchronicznie, czy może jedna "ucieka", jeśli tak , to powinno pomóc to, co napisalam.
Metaclopramid odwraca perystaltykę jelit, chory przestaje wymiotować, zaczyna jeść .
Mam nadzieję, że to zadziala - u nas pomoglo
pozdrawiam serdecznie
pixi <uscisk> |
|
|