1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna
monika30

Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 33355

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-27, 16:16   Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna
harieta, cieszę się ze postanowiłaś do nas wrócic....ze swej strony dziękuję ::thnx::
monika30

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-27, 21:00   Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna
harieta, ciężkie chwile teraz przechodzisz....dlatego życzę Ci dużo siły. Bądź dzielna. Jesteśmy tu wszyscy z Wami....

Pozdrawiam
monika30

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-22, 22:23   Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna
Witam harieta, ja juz sama nie wiem czy wierzyc lekarzom ze na PET głowa była czysta....przepraszam ze tak pisze...ale pisze to z własnego doświadczenia....

Moj Tata we wrześniu ubiegłego roku miał rtg płuc. Lekarz rodzinny nie widział nic niepokojącego i na kaszel przepisał mojemu Tatusiowi leki antyalergiczne....
3 października za namową rodziny Tata pojechał do szpitala gdzie po TK dowiedział się ze ma guza w mozgu a po kolejnych specjalistycznych badaniach dowiedzieliśmy sie ze to meta z płuc....

Ja juz sama nie wiem czy to co dzis lekarz mowi jutro też bedzie brzmiało tak samo...

Trzymaj się.....

Pozdrawiam
monika30

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-07, 19:25   Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna
harieta, mam pytanko....jak długo czekał Twoj tata na lampy??? moj czeka od października i jak narazie ani widu ani słychu

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron