1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Złożony rak drobnokomórkowy - combined small carcinoma |
misiak
Odpowiedzi: 86
Wyświetleń: 32833
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-08-13, 11:54 Temat: Złożony rak drobnokomórkowy - combined small carcinoma |
Wspaniała wiadomośc. Pozdrawiam. |
misiak
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-14, 14:15 Temat: Złożony rak drobnokomórkowy - combined small carcinoma |
Ja na twoim miejscu była bym miła i stanowcza i poprosiła bym o skierowanie na usg, ja tak zwlekałam , i mama miała coraz wiecej powiększony węzeł, aż w koncu dostała skierowanie.
To my troszczymy sie o naszych bliskich i my wiemy chyba lepiej o samopoczuciu chorego.
Tak było w moim przypadku. Teraz wiem, że to co mnie martwi to muszę powiedzieć i zasugerować może jakieś badanie, choc wiem, że lekarze tego nie cierpią. No ale cóż, życie ma sie jedno. Pozdrawiam. |
misiak
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-08-24, 09:23 Temat: Złożony rak drobnokomórkowy - combined small carcinoma |
Moja mama miała też taki kryzys po pierwszej chemii.Wymioty ,bóle brzucha,nie obyło sie bez szpitala,a to były święta.Następna była wmiarę,a początek czwartej powtórka.Wtedy wcale nie jadla.Znowu szpital.HB spadała,dostała krew i to było zakończenie chemii.Miała dostać sześć,niestety była za słaba na kolejne.Tak to już jest, na jedno pomaga na drugie szkodzi.Pozdrawiam.
Zwracajcie uwagę na wyniki krwi,żeby nie dopuścić do nagłego spadku hb. |
|
|