1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
marzena66
Odpowiedzi: 313
Wyświetleń: 128509
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2017-02-06, 18:03 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
małgośka napisał/a: | Jestem z Krystyną w tej samej grupie wsparcia Kmisa. -) |
Ja również w tej grupie
kmis757 napisał/a: | Na ręce 'Holter', |
To raczej nie pośpisz
pozdrowionka |
marzena66
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2017-01-18, 18:32 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
kmis757,
Ależ oczywiście, że ciśnienie ciśnieniu nie równe. Przede wszystkim nadciśnienie trzeba leczyć bo robi szkody. Takie skoki jak u Ciebie to już tragedia bo trudno wtedy to ustabilizować, zresztą może to być niebezpieczne.
Może być, że usunięcie guza spowoduje, że sytuacja się ustabilizuje a tak jak mówi lekarz w nadnerczu mniej strachu, głowa zawsze budzi strach jak dochodzi do operacji.
kmis757 napisał/a: |
Nie przyjmuję do wiadomości, że coś mi jest |
I tego się trzymajmy, póki nie ma końcowej diagnozy zawsze jest nadzieja.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2016-12-21, 20:19 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
kmis757 napisał/a: | Wierzę, że wszystko onkologicznie jest dobrze i tego się nadal będę trzymał, a skoro wygrałem 'Wojnę' nie mogę pozwolić aby drobne 'Bitwy'..... |
Bitwy raz można przegrać, raz wygrać, najważniejsze to wygrać wojnę i mam nadzieję, że będziesz tym bohaterem wojennym przez długie lata.
Wyniki masz dobre, to sam już potwierdzasz a dodatkowe objawy trzeba wyjaśnić, zwłaszcza jak są dokuczliwe to po pierwsze a po drugie mając onkologiczną przeszłość trzeba dmuchać na zimne i być czujnym. Co ja Ci tam prawię morały, Ty "stary wyga" już w tych tematach , dasz sobie radę, ja tam wierzę w to ale kciuki trzymam, żeby wszystko było tylko dobrze
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2016-09-19, 16:15 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
kmis757,
Trzymaj się i żadnych mi tu podłamań . Tyle już za Tobą trudnych sytuacji to co tam ciśnienie można regulować lekami. A może taka teraz Twoja uroda, ciśnienie zmienne jest. Zgadzam się z gaba, że podczas badań u lekarza, czy mając badanie holterowskie mimo wszystko się spinamy i może to był powód skoków. Warto pomierzyć spokojnie przez parę dni w domu, w ciszy i spokoju. A gruczolak zmiana łagodna, nawet jakby był, czego nie życzę to nic strasznego. Skoro masz kłopoty z ciśnieniem to zrobiłabym sobie jeszcze na Twoim miejscu echo serca, żeby sprawdzić czy w serduchu wszystko gra jak trzeba.
Trzymaj się, głowa do góry, musi być dobrze, pozdrawiam. |
|
|