1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak oka (Biopsja?) |
marzena66
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 14116
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-12-17, 06:52 Temat: Czerniak oka (Biopsja?) |
Popełniłam straszną gafę , sama od lat stosuję Polprazol i chyba tym się zasugerowałam, nie sprawdzając wymienionego leku. Nie ma tłumaczenia z mojej strony, błąd, którego nie powinno być, wstyd straszny, przepraszam najmocniej Jolu, za złą interpretację.
Madziu, dziękuję za poprawienie mojego błędu i czujność
pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Madzia70: 2016-12-18, 21:34 ]
Oj tam, straszną pomyłka po prostu i tyle.
Tylko ten się nie myli, kto nic nie robi
|
Temat: Czerniak oka (Biopsja?) |
marzena66
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 14116
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-12-15, 21:42 Temat: Czerniak oka (Biopsja?) |
jola7920 napisał/a: | czy długotrwały stres moze byc przyczyną problemów z żołądkiem |
jak najbardziej.
jola7920 napisał/a: | boli mnie brzuch , jest wzdety , przelewa mi sie w brzuchu , uczucie pieczenia w mostku i jakby mi stało cos w gardle . |
boli brzuch czy żołądek?
ból żołądka, pieczenie w klatce piersiowej a nawet ból czy uczucie gorąca, ból dochodzący do gardła może być od refluksu,( refluks żołądkowo-przełykowyczy), stanu zapalnego w żołądku.
jola7920 napisał/a: | lek pantoprazol ale niż nie pomaga |
zapewne Polprazol a ile czasu go bierzesz i w jakiej dawce, 20, 40?
jola7920 napisał/a: | Czy to moze byc jakis przerzut ? |
Mając przejścia onkologiczne nigdy nie należy lekceważyć dolegliwości i lepiej sprawdzić niż zadręczać się przerzutami, zrób gastroskopię i się wyjaśni.
pozdrawiam |
|
|