Autor |
Wiadomość |
Temat: Gonia - komentarze |
marysiax
Odpowiedzi: 439
Wyświetleń: 91303
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-23, 20:21 Temat: Gonia - komentarze |
Goniu, życzę Ci zdrowych i spokojnych Świąt
|
marysiax
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-28, 20:06 Temat: Gonia - komentarze |
Cytat: | Chce do Ciebie!!!! |
Nie wolno tak myśleć, Goniu. Na pewno nie chcesz jeszcze umierać, wiec tak nawet nie myśl.
Masz na kim i na czym się skupić więc żyj dalej. Świat już nigdy nie będzie taki sam, ale zobacz, że wciąż jest piękny. Dla nas. Odwagi
pozdrawiam |
marysiax
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-23, 10:36 Temat: Gonia - komentarze |
hmmmm, widzę, że wszyscy tak mamy, że w naszych modlitwach wspominamy również Forumowych zmarłych
już tylko tyle i AŻ tyle możemy zrobić dla Nich i dla samych siebie
Dziekuję
Dziekuję też za link do piosenki "Czy rozpoznasz mnie, gdy spotkamy się w niebie? Czy przytulę Cię, gdy spotkamy się w niebie?"
Teraz, to moja ulubiona piosenka, która chociaż wzmaga tęsknotę, to jednak daje nadzieję |
marysiax
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-19, 17:06 Temat: Gonia - komentarze |
|
marysiax
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-12, 18:45 Temat: Gonia - komentarze |
mój Boże, jak to się ciężko czyta ........
trzymajcie się dzielnie |
marysiax
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-23, 20:21 Temat: Gonia - komentarze |
Dołączam do grona wspierających
To takie ważne i niesamowite, jak obcy sobie ludzie potrafią wzajemnie wspierać i jednoczyć się w nieszczęściu.
Goniu, za Twojego Tatę również się modlę (do tego mojego świętego ) |
marysiax
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-10, 13:09 Temat: Gonia - komentarze |
Kiedy u obcej, ale bliskiej mi osoby (53 lata) wykryto raka płuc z przerzutem na wątrobę, modliliśmy się wszyscy żarliwie o wyzdrowienie, czyli o cud!
Zmarła w niecałe 2 miesiące od diagnozy, po drugiej chemii. Miałam żal do Pana Boga, ogromny żal.
Ale kiedy teraz znalazłam się na tym forum i poczytałam wasze historie, zrozumiałam, że cud jednak wymodliliśmy, bo ta osoba była pełna nadziei na wyzdrowienie, nie czuła strachu, zmarła we śnie, bez bólu, cierpienia, po prostu zasnęła na zawsze |
|