1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wydzielony przez Richelieu z tematu: |
marjas42
Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 18157
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-08-22, 18:33 Temat: Wydzielony przez Richelieu z tematu: |
laluchna, przepraszam, że tak Ci zawracam głowę, ale jak trafił do dr Łuczaka? Tak po prostu poszedł do Pomorskiego Centrum Onkologicznego i zarejestrował sie do wybranego przez siebie lekarza czy to "system" mu "narzucił" tego doktora? Trochę się boję czy mnie do dr Łuczaka zarejestrują bez kłopotów.... |
marjas42
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-08-22, 14:53 Temat: Wydzielony przez Richelieu z tematu: |
dziękuję za wyczerpującą wypowiedź odnośnie słońca, laluchna...mam jeszcze jedno pyatnie, Twój mąż leczył się w Gdyni, ja też, nawet mamy tego samego onkologa na poczatku (dr. Pikiel), napisz mi proszę gdzie chodzicie na wizyty do dr Łuczaka, szukam do niego kontaktu, jesli wpadniesz jeszcze na forum to odezwij się proszę |
marjas42
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-08-12, 21:10 Temat: Wydzielony przez Richelieu z tematu: |
laluchna, napisz prosze, czy przy tak "cienkim" czerniaku, jak miał Twój mąż, lekarz zabronił mu nawet krótkotrwałego przebywania na słońcu? |
|
|